Klątwa wyjazdów i
nieprzewidzianych wydarzeń została przełamana i udało nam się dotrzeć do
Chrzanu bez problemu. Ale, ale nie było tak prosto jak to zwykle podczas
warsztatów kulinarnych. Co się stało? Skończył się gaz i nasz prezes Kuba z
nadwyrężonym kręgosłupem musiał dźwigać butlę i załatwiać nową. I na pewno stan
zdrowia mu się dzięki temu nie polepszył. Tymczasem my planując menu
warsztatowe powoli zmierzamy ku wiosennym i letnim klimatom, dlatego wplatamy
coraz więcej warzyw do dań. Co ugotowaliśmy?
Menu
Przystawka
Sałatka
ze szpinaku i ziemniaków
Sałatka
curry z młodych ziemniaków
Zupa
Kremowa
zupa z cukinii
Danie
główne
Rigatoni
z salami w sosie ziołowym
Deser
Shake
bananowy
Panie gotowały, dopytywały i
ostatecznie po degustacji stwierdziły, że wszystko było smaczne. Zatem chrzanić
jakieś tam zdarzenia losowe, a pozostaje się cieszyć z miłego spotkania i
smacznych doznań.
Dziękujemy partnerom naszych
warsztatów kulinarnych: Hendi, Kenwood, Appetita, Teekanne, Monini, Jan
Niezbędny.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz